medewerkers

Op bovenstaande foto (september 2019) vindt u niet alleen de medewerkers van Praktijk Sint Pieter, maar ook die van Medisch Centrum Schin op Geul en Medisch Centrum Valkenburg. Praktijk Sint Pieter en Medisch Centrum Schin op Geul gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder. Medio 2021 verhuist Praktijk Sint Pieter naar het nieuwe Medisch Centrum Valkenburg aan het Walramplein (nu nog Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk). Medisch Centrum Schin op Geul blijft gevestigd op de Warande 45 te Schin op Geul.

Wie zijn wij?

Praktijk aan de Geul is een huisartsenpraktijk met twee huisartsen: dhr Gaspard Knops en mw Floor Seveke. Daarnaast werken er ook vier assistentes: Vera Heitlager-Smeets, Sandy Beckers, Eva Teunissen en Nicole Haesen. In de praktijk werken twee praktijkondersteuners voor chronische aandoeningen, Inge Palmen en Marinka Giesbers. Ook zijn er praktijkondersteuners psychologie, te weten Monique Ubaghs (kinder- en jeugd) en Sam Decaigny en Manja op den Camp (psycholoog, volwassenen). De praktijkmanager is Ingrid Ramakers.

Hieronder stellen zij zich aan u voor:

Stagiaires:

Onze praktijk is nauw verbonden met verschillende opleidingen. Zowel studenten geneeskunde als de studenten van de opleiding tot doktersassistenten zijn regelmatig bij ons in de praktijk aan het werk.

Het kan dan ook zijn dat u een onderzoek of behandeling ondergaat door een stagiaire. Mocht u dat niet op prijs stellen, geef dat dan even aan bij de balie.


Laatste update pagina 27/10/2021

Gaspard Knops, huisarts

Geboren te Geleen in 1961, artsenbul aan de universiteit van Maastricht in 1986. Hierna werkte ik als militair arts (Ossendrecht) en poortarts voor alle specialismen (Ziekenhuis Lievensberg te Bergen op Zoom). In 1990 sloot ik de huisartsopleiding in Maastricht af waarna ik tot 1998 werkzaam was als waarnemend arts in huisartspraktijken en verpleeghuizen in Limburg en Brabant. Daarnaast volgde ik opleidingen in de acupunctuur, natuurgeneeskunde en neuraaltherapie (voornamelijk in Duitsland). In april 1998 vestigde ik mijn eigen huisartspraktijk (Praktijk St. Pieter) in Valkenburg aan de Geul.

Ik ben getrouwd met Aline Kruit, werkzaam als arts-coach vanuit hetzelfde praktijkpand, tevens auteur van boeken over ACT en slaap. Samen hebben we drie dochters: Isabelle (1996), Anna (1998) en Maria (2002).

Floor Seveke, huisarts

Ik ben als huisarts verbonden aan de praktijk. Geboren in Nijmegen, in 1973. Ik woon al sinds mijn studie aan de universiteit Maastricht (diploma 1999) in die stad. Na een jaar geriatrie in Sittard ben ik begonnen aan de huisartsopleiding. (diploma 2003). Daarna heb ik op diverse plekken in de regio gewerkt. Ook werkte ik aan de universiteit Maastricht, waar ik les gaf aan geneeskundestudenten. Omdat ik veel plezier beleefde aan het lesgeven begeleid ik ook nog co-assistenten. Dit kan gelukkig in deze praktijk, waar ik sinds 2008 aan verbonden ben.

Ik vind het belangrijk dat patienten zich geholpen voelen. Ik hoop dat te bereiken door goed te luisteren. Daarna kan ik bepalen hoe iemand het beste geholpen kan worden, altijd alles in overleg met de patient. Duurzaamheid is iets wat ik hoog in het vaandel heb staan. Wij proberen dit als praktijk onder andere te verwezenlijken door met een elektrische auto te rijden. Persoonlijk probeer ik de auto steeds vaker te laten staan. Mijn woon-werk-verkeer doe ik zoveel mogelijk op de (elektrische) fiets.

Verder heb ik 3 zoontjes (Julius, 2005, Merlijn, 2008 en Tobias, 2011) en woon in Maastricht.

Kim van Baardwijk, waarnemend huisarts


Ingrid Conemans, waarnemend huisarts


Monique Beld, waarnemend huisarts

Ik ben geboren in 1986 en woon samen met mijn vriend en twee kinderen (Nore, 2018 en Mads, 2021) in Maastricht.

Na mijn Geneeskunde studie die ik afrondde in 2010 heb ik iedere patiëntengroep die ik tegenkom in de huisartsenpraktijk in een andere setting gezien.

Ik werkte een jaar op de kinderafdeling op Curaçao, vervolgens deed ik ervaring op in Tilburg binnen de interne geneeskunde, cardiologie en longziekten en voordat ik in 2013 startte met de huisartsopleiding werkte ik nog in het verpleeghuis in Boxtel.

Toen ik in 2016 officieel klaar was met de huisartsopleiding heb ik meerdere jaren in Nuth gewerkt, en nu, na wat omzwervingen kunt u mij op dinsdag, donderdag en vrijdag hier in de praktijk treffen.

Ik ben een laagdrempelige dokter en zie het als een eer uw vertrouwen te krijgen en sámen uw grote en kleine gezondheidsproblemen op te mogen lossen.

Inge Palmen, praktijkverpleegkundige

Ik ben Inge Palmen, geboren in 1969, opgegroeid in Eijsden. Ik heb gewerkt op de intensive care afdeling van het Atrium Medisch centrum Heerlen. Vanaf september 2011 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik ervaar het werken in de huisartsenpraktijk als een nieuwe uitdaging, ik kom nu in aanraking met een heel ander aspect van de gezondheidszorg : van acute zorg over naar chronische zorgverlening. Ik ben aanwezig in de praktijk op maandag, woensdag-ochtend en vrijdag.

Ik woon samen met Tom Dormans en wij hebben 2 dochters; Femke (2004) en Silke (2006). In mijn vrije tijd ben ik onder andere graag sportief bezig: ik wandel veel met onze hond Kalle, ik sport in een sportschool en regelmatig probeer ik te hardlopen door het heuvelland.

Marinka Giesbers, praktijkverpleegkundige

Ik ben in 1973 geboren in Maastricht. Na de middelbare school ben ik de HBO-V gaan doen. Daarna heb ik 6 jaar in Duitsland gewoond en gewerkt in verschillende ziekenhuizen. In 2001 ben ik bij het toenmalige Groene Kruis gaan werken. Vanaf 2006 werk ik als praktijkverpleegkundige, waarvan 12 jaar bij dokter van de Kar in Valkenburg en sidns 1 mei 2020 bij praktijk Sint Pieter.

Ik ben in 1999 getrouwd met Erwin en samen hebben we twee dochters, Rianne (2007) en Anniek (2009). In mijn vrije tijd ben ik regelmatig actief bezig en doe ik yoga ter ontspanning. Ik reis graag en vind het heel leuk om met vrienden of ons gezin wat te ondernemen.


Vera Heitlager - Smeets, doktersassistente

Ik ben geboren in 1988, opgegroeid in Geleen. Sinds mijn afstuderen in 2012 ben ik werkzaam als doktersassistente in deze praktijk. Ik vind het belangrijk dat patiënten zich gehoord en geholpen voelen. Het afwisselende werk binnen deze praktijk bevalt mij erg goed. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend.

In 2013 ben ik getrouwd met Dion Heitlager en samen hebben wij een dochter Loïs (2015) en een zoon Florian (2019)


Sandy Beckers, doktersassistente

ik werk sinds 2010 als praktijkassistente in Medisch Centrum Schin op Geul, momenteel werk ik op beide locaties.


Eva Teunissen, doktersassistente

Ik ben geboren in 1995 in Arnhem, opgegroeid in Munstergeleen. Na de middelbare school ben ik de opleiding tot doktersassistente gaan doen. Na werkzaam te zijn geweest in een andere huisartsenpraktijk en huisartsenpost Sittard ben ik in 2018 in deze praktijk terecht gekomen. Het afwisselende werk binnen deze praktijk bevalt mij erg goed. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag-ochtend, woensdag en donderdag.

Ik woon samen met Kevin en onze grootste hobby's zijn onze honden en reizen.

Nicole Haesen, doktersassistente

ik werk sinds 2021 als praktijk assistente in de praktijk.


Ingrid Rademakers, praktijkmanager

Ik werk sinds 2021 als praktijkmanager voor de praktijk Sint Pieter. Hierbij ondersteun ik de huisarts bij niet-patiënt gebonden taken, zoals personeelsbeleid, contacten met de zorgverzekeraar, financiën, etc. Ik ontzorg de huisarts, zodat deze meer tijd heeft voor u.


Monique Ubaghs, praktijk ondersteuner GGZ (kind en jeugd)

Mijn naam is Monique Ubaghs, ik woon in Sittard, ben getrouwd en we hebben een dochter van 21. In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin, en ik tennis al sinds mijn jeugd. Ik doe aan yoga en volg cursussen keramische vormgeving. In 2010 heb ik het diploma integratieve kinder- & jeugdtherapie behaald. Als POH-er Kind & Jeugd kan ik deze kennis en vaardigheden goed toepassen. Mijn passie ligt bij het samen ontwikkelen van sterke kinderen omdat dat efficiënter is - en vóóral prettiger voor het kind/jongere - dan beschadigde volwassenen repareren.

Manja op den Camp, praktijk ondersteuner GGZ (volwassenen)

Ik ben geboren in 1971 en heb gedragswetenschappen gestudeerd aan UM te Maastricht. Ik ben geregistreerd psycholoog NIP en SKJ.

De afgelopen jaren heb ik verschillende functies bekleed als: zorgcoördinator, schoolpsycholoog, diagnosticus, psycholoog voor jeugd/volwassenen, artistiek leidster. Meer dan 20 jaar zelfstandig ondernemer en trotse moeder van 2 lieve zoons. Mijn motto is: volg je dromen en doe wat je leuk vindt en waar je energie uithaalt. Willen is kunnen.

Heel erg fijn dat ik op deze plek als praktijkondersteuner iets kan betekenen voor de gezondheid en balans van de mens. Heb je hulp nodig bij jouw individuele levenspad dan bied ik graag een luisterend oor, je bent meer dan welkom.

Sam Decaigny, praktijk ondersteuner GGZ (volwassenen)

Ik werk als praktijkondersteuner GGZ (volwassenen), en sinds 2020 in deze praktijk.