Medewerkers

Wie zijn wij?

Praktijk Sint Pieter is een huisartsenpraktijk met twee huisartsen: Gaspard Knops en Floor Seveke.

Tevens zijn er drie waarnemend huisartsen, vier doktersassistentes, twee praktijkondersteuners voor chronische aandoeningen en vier praktijkondersteuners psychologie, voor zowel jeugd- als volwassenzorg.

Stagiaires:

Onze praktijk is nauw verbonden met verschillende opleidingen. Zowel studenten geneeskunde als de studenten van de opleiding tot doktersassistente zijn regelmatig bij ons in de praktijk aan het werk.

Het kan dan ook zijn dat u een onderzoek of behandeling ondergaat door een stagiaire.

Mocht u dat niet op prijs stellen, geef dat dan even aan bij de balie.


Hieronder stelt het team zich aan u voor:

Laatste update pagina 27/10/2021

Gaspard Knops, huisarts


Geboren te Geleen in 1961, artsenbul aan de universiteit van Maastricht in 1986. Hierna werkte ik als militair arts (Ossendrecht) en poortarts voor alle specialismen (Ziekenhuis Lievensberg te Bergen op Zoom). In 1990 sloot ik de huisartsopleiding in Maastricht af waarna ik tot 1998 werkzaam was als waarnemend arts in huisartspraktijken en verpleeghuizen in Limburg en Brabant. Daarnaast volgde ik opleidingen in de acupunctuur, natuurgeneeskunde en neuraaltherapie (voornamelijk in Duitsland). In april 1998 vestigde ik mijn eigen huisartspraktijk (Praktijk St. Pieter) in Valkenburg aan de Geul.

Ik ben getrouwd met Aline Kruit, werkzaam als arts-coach vanuit hetzelfde praktijkpand, tevens auteur van boeken over ACT en slaap. Samen hebben we drie dochters: Isabelle (1996), Anna (1998) en Maria (2002).

Floor Seveke, huisarts


Ik ben als huisarts verbonden aan de praktijk. Geboren in Nijmegen, in 1973. Ik woon al sinds mijn studie aan de universiteit Maastricht (diploma 1999) in die stad. Na een jaar geriatrie in Sittard ben ik begonnen aan de huisartsopleiding. (diploma 2003). Daarna heb ik op diverse plekken in de regio gewerkt. Ook werkte ik aan de universiteit Maastricht, waar ik les gaf aan geneeskundestudenten. Omdat ik veel plezier beleefde aan het lesgeven begeleid ik ook nog co-assistenten. Dit kan gelukkig in deze praktijk, waar ik sinds 2008 aan verbonden ben.

Ik vind het belangrijk dat patienten zich geholpen voelen. Ik hoop dat te bereiken door goed te luisteren. Daarna kan ik bepalen hoe iemand het beste geholpen kan worden, altijd alles in overleg met de patient. Duurzaamheid is iets wat ik hoog in het vaandel heb staan. Wij proberen dit als praktijk onder andere te verwezenlijken door met een elektrische auto te rijden. Persoonlijk probeer ik de auto steeds vaker te laten staan. Mijn woon-werk-verkeer doe ik zoveel mogelijk op de (elektrische) fiets.

Verder heb ik 3 zoontjes (Julius, 2005, Merlijn, 2008 en Tobias, 2011) en woon in Maastricht.

Kim van Baardwijk, waarnemend huisarts

Ik ben geboren (1985) en getogen in Best (NB). Voor mijn geneeskunde studie ben ik naar Maastricht verhuisd en sindsdien blijven hangen. Ik woon samen met mijn partner en 3 kinderen: Ismaïl (2010), Ishaq (2011) en Sara (2016).

Na mijn geneeskunde opleiding heb ik een jaar in de jeugdgezondheidszorg gewerkt en daarna heb ik gekozen voor de huisartsenopleiding. Sinds 2016 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts.

Ik werk op woensdag en vrijdag in de praktijk. Daarnaast ben ik 3-4 dagen per week werkzaam op de Huisartsenpost in Maastricht en Sittard-Geleen.

Recent ben ik begonnen met de 2-jarige opleiding tot kaderhuisarts Spoedzorg.

Graag help ik mensen door goed te luisteren naar hun klachten en indien nodig onderzoek in te zetten om zo te komen tot een passend advies. Op de huisartsenpost zet ik mij graag in om spoedzorg van hoge kwaliteit te leveren en patiënten met spoedeisende klachten zo veilig en efficiënt mogelijk te behandelen. Ik de praktijk, met over het algemeen minder spoedeisende klachten, vind ik een mooie afwisseling in mijn werk en bied ik graag laagdrempelige zorg en een luisterend oor.

Ingrid Conemans, waarnemend huisartsMonique Beld, waarnemend huisarts


Ik ben geboren in 1986 en woon samen met mijn vriend en twee kinderen (Nore, 2018 en Mads, 2021) in Maastricht.

Na mijn Geneeskunde studie die ik afrondde in 2010 heb ik iedere patiëntengroep die ik tegenkom in de huisartsenpraktijk in een andere setting gezien.

Ik werkte een jaar op de kinderafdeling op Curaçao, vervolgens deed ik ervaring op in Tilburg binnen de interne geneeskunde, cardiologie en longziekten en voordat ik in 2013 startte met de huisartsopleiding werkte ik nog in het verpleeghuis in Boxtel.

Toen ik in 2016 officieel klaar was met de huisartsopleiding heb ik meerdere jaren in Nuth gewerkt, en nu, na wat omzwervingen kunt u mij op dinsdag, donderdag en vrijdag hier in de praktijk treffen.

Ik ben een laagdrempelige dokter en zie het als een eer uw vertrouwen te krijgen en sámen uw grote en kleine gezondheidsproblemen op te mogen lossen.

Inge Palmen, praktijkverpleegkundigeSonja Severins, praktijkverpleegkundige
Vera Heitlager - Smeets, doktersassistente


Ik ben geboren in 1988, opgegroeid in Geleen. Sinds mijn afstuderen in 2012 ben ik werkzaam als doktersassistente in deze praktijk. Ik vind het belangrijk dat patiënten zich gehoord en geholpen voelen. Het afwisselende werk binnen deze praktijk bevalt mij erg goed.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

In 2013 ben ik getrouwd met Dion Heitlager en samen hebben wij een dochter Loïs (2015) en een zoon Florian (2019).

Sandy Beckers, doktersassistente


Ik ben in 1989 in Heerlen geboren. In 2008 heb ik mijn diploma doktersassistente gehaald waarna ik vanaf 2010 werkzaam was bij Medisch Centrum Schin op Geul.

Na de overname van de praktijk mocht ik me aansluiten bij het leuke team van Praktijk Sint Pieter.


Wat me aanspreekt in het beroep als doktersassistente is de band die ik opbouw met de patiënten. Als ik een patiënt aan de telefoon heb vind ik een ontspannen sfeer belangrijk.

Ik ben alle dagen aanwezig, met uitzondering van de woensdagmiddag.


Ik woon samen met David en samen hebben wij drie kinderen namelijk Peyton (2012) en onze tweeling Julian & Jaylin (2018).Eva Teunissen, doktersassistente


Ik ben geboren in 1995 in Arnhem, opgegroeid in Munstergeleen. Na de middelbare school ben ik de opleiding tot doktersassistente gaan doen. Na werkzaam te zijn geweest in een andere huisartsenpraktijk en huisartsenpost Sittard ben ik in 2018 in deze praktijk terecht gekomen. Het afwisselende werk binnen deze praktijk bevalt mij erg goed. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag-ochtend, woensdag en donderdag.

Ik woon samen met Kevin en onze grootste hobby's zijn onze honden en reizen.

Nicole Haesen, doktersassistente


Ik werk sinds 2021 als doktersassistente in de praktijk.


Marly Kierkels,

praktijkmanager


Ik ben sinds 2004 werkzaam in de huisartsenzorg, waarvan vele jaren als praktijkondersteuner somatiek gecombineerd met een managementfunctie in een huisartsenpraktijk. Vanaf januari 2022 ben ik werkzaam als praktijkmanager bij meerdere huisartsenpraktijken in de regio waaronder praktijk Sint Pieter. Ik ondersteun de huisartsen bij niet-patiënt gebonden taken, zoals kwaliteit, personeelsbeleid, contacten met de zorgverzekeraar etc. Ik ontzorg de huisarts, zodat deze meer tijd heeft voor u, de patiënt.


Monique Ubaghs,

praktijk ondersteuner GGZ (kind en jeugd)


Mijn naam is Monique Ubaghs, ik woon in Sittard, ben getrouwd en we hebben een dochter van 21. In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin, en ik tennis al sinds mijn jeugd. Ik doe aan yoga en volg cursussen keramische vormgeving. In 2010 heb ik het diploma integratieve kinder- & jeugdtherapie behaald. Als POH-er Kind & Jeugd kan ik deze kennis en vaardigheden goed toepassen. Mijn passie ligt bij het samen ontwikkelen van sterke kinderen omdat dat efficiënter is - en vóóral prettiger voor het kind/jongere - dan beschadigde volwassenen repareren.


Manja op den Camp, praktijk ondersteuner GGZ (volwassenen)


Ik ben geboren in 1971 en heb gedragswetenschappen gestudeerd aan UM te Maastricht. Ik ben geregistreerd psycholoog NIP en SKJ.

De afgelopen jaren heb ik verschillende functies bekleed als: zorgcoördinator, schoolpsycholoog, diagnosticus, psycholoog voor jeugd/volwassenen, artistiek leidster. Meer dan 20 jaar zelfstandig ondernemer en trotse moeder van 2 lieve zoons. Mijn motto is: volg je dromen en doe wat je leuk vindt en waar je energie uithaalt. Willen is kunnen.

Heel erg fijn dat ik op deze plek als praktijkondersteuner iets kan betekenen voor de gezondheid en balans van de mens. Heb je hulp nodig bij jouw individuele levenspad dan bied ik graag een luisterend oor, je bent meer dan welkom.

Sarah Dijs,

praktijk ondersteuner GGZ (volwassenen)


Ik werk als praktijkondersteuner GGZ (volwassenen), en sinds 2022 in deze praktijk.